Rékasi Károly a héten már látható lesz a Barátok köztben

Rékási Károly több mint 2 év után állt újra kamera elé a Barátok köztben. Már októberben elkezdte a forgatást az RTL Klub sorozatában, s ezen a héten már látható lesz az új epizódokban – írja a Bors.

"Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek – nyilatkozta a Borsnak Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere.

A színésznek 2015-ben történt súlyos motorbalesete, amely során súlyos fejsérülést, boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett, hónapokig kórházban volt.

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, melyben komoly fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok, és emiatt hosszú hónapokig kórházban ápolták.

"Húsz hónapig hiába adott ki az agyam információt az izmaimnak, nem tudtam megmozdítani. Húsz hónapon keresztül az izmok sorvadtak, az inak elkezdtek zsugorodni, most ennek dolgozunk ellene" – mondta  Rékasi, aki most edzeni jár, hogy megerősítse a járóizmait.

viaBors