Rák Viki végzett az 1. helyen a Tvoja tvár znie povedome című showműsor 5. adásában

Rák Viki szlovákiai magyar színésznő már hetek óta a Markíza televízió Tvoja tvár znie povedome (Ismerős az arcod ) című showműsorának egyik versenyzője - írja az atempo.sk.

Rák Viki végzett az 1. helyen a Tvoja tvár znie povedome című showműsor 5. adásában
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

De nem ő az egyetlen szlovákiai magyar előadó, Tóth Károly színművész is sikerrel veszi az akadályokat.  A műsorban a szlovákiai hírességek híres zenészek bőrébe bújnak.

Vasárnap az ötödik adást Rák Viki nyerte, Panjabi MC-t alakítva. Indiai nyelven kellett énekelnie. Produkciója után megjegyezte, hogyha a zsűri lepontozza őt, megígéri, hogy kísérteni fogja őket. A zsűritagok, köztük Mário 'Kuly Kollár 6 pontot, Végh Attila harcművész 5 pontot, Zuzana Kubovčíkova Šebová színésznő 7 pontot,  Marcel Forgáč rádiós műsorvezető-szerkesztő 2 pontot adott az előadására - mindez összesen 20 pontot ért a számára. Versenyzőtársai is pontozhattak, ők 15 ponttal díjazták őt, ennek köszönhetően az 1. helyen végzett a showműsor 5. adásában.

Viki elárulta Martin Nikodým műsorvezetőnek, hogy férje sokat segített neki a felkészülésben, az autóban gyakoroltak, lelassítva a dalt lefordították a szöveget.

Tóth Károly Danielo Davidot, az olasz Måneskin együttes frontemberének bőrébe bújt a Beginn című dalt énekelve. A zsűrinek nagyon tetszett az előadása. Károly bevallotta, minden álma az volt, hogy kedvencét alakíthassa, és a zenekar őszi koncertjén is ott lesz.

Viki és Károly előadását ezen a linken lehet megtekinteni

viaatempo.sk