Radics Gigi ingyen cuccokat kapott, beleszálltak a kommentelők

Radics Gigi szombaton a közösségi oldalán számolt be az öröméről, miszerint egy márkától kapott egy nagy bőrápolási csomagot.

Radics Gigi ingyen cuccokat kapott, beleszálltak a kommentelők
Fotó: MTI/Illyés Tibor

"Nagy meglepetés ért a napokban, amikor a futár átadott nekem egy hatalmas dobozt, amiben ezek a csodálatos termékek voltak. Egy ideje őket használom, de nem számítottam ennyi ajándékra! Egyébként is fontos számomra a bőrápolás de a terhességem alatt még jobban odafigyelek arra, hogy természetesebb kozmetikumokat használjak. Többek között kaptam egy nagyon szuper striák elleni olajat, ami megvédi a kirepedéstől a pocakomat. Köszönöm, hogy megkönnyítitek a mindennapokat! – fogalmazott az énekesnő.

A kommentelők közt pedig máris elszabadult a vita, egyebek mellett a következőket kérdezték Gigitől:

"Vajon te azért, mert énekléssel keresed a nem keves gázsit miért jár több? Vajon ez igazságos így? Hiszen magad is meg tudnád venni a nem keves gázsidból, neked miért jár ajándékba? Aki szeretne, ő miért nem kap, neki miért nem osztogatják? Nem nem vagyok irigy, és nem kioktatás a jellege, csupán feltettem egy egyszerű kérdést”

Majd jött egy másik kérdés: „Kérdezem, az én menyem miért nem kap akkora meglepit?” Erre pedig az énekesnő már hosszabban válaszolt:


Forrás: Instagram

(via24.hu)