Quentin Tarantino érdekes ajánlatot tett a demenciával küzdő Bruce Willisnek - felkérte egy filmszerepre

Egészségi problémáinak nyilvánosságra hozatala után Bruce Willis rajongói közül sokan elfogadták, hogy  a filmsztár színészi karrierje véget ért - írja a Topky.

Quentin Tarantino érdekes ajánlatot tett a demenciával küzdő Bruce Willisnek - felkérte egy filmszerepre
Quentin Tarantino (Fotó: TASR/AP)

De ez még változhat, ez pedig Quentin Tarantinónak köszönhető, aki a Movie Critic (A filmkritikus) című tizedik filmjébe szeretné szerepeltetni Willist.

Quentin Tarantino korának egyik legjobb rendezője, és számos sikerfilmet készített, mint például a Ponyvaregény, a Kill Bill, az Aljas nyolcas és a Django elszabadul.

Azt már régóta lehet tudni, hogy A filmkritikus című, jubileumi tizedik filmje lesz pályafutása utolsó rendezése. Ebből az alkalomból Tarantino nagyon szeretne együtt dolgozni Bruce Willisszel. A demenciával küzdő színész számára látványos búcsút jelentene pályafutásától, annak ellenére, hogy állapota miatt csak kis szerepet játszana. Az elmúlt években több kevésbé sikeres filmben is szerepelt, hogy eltartsa a családját.

A Daily Express információi szerint a rendező teljes mértékben tiszteletben tartja majd, ha a színész és családja úgy dönt, hogy elutasítja ajánlatát. Ebben az esetben Tarantino meglévő filmjeinek felvételeit használná fel.

Topky/para