Percekkel a meccs előtt az egyik fiatal szlovák focista megkérte a bírónő kezét!

Lánykéréssel sokkolták a közönséget a közép-szlovákiai V. ligában az elmúlt hétvégén.

Percekkel a meccs előtt az egyik fiatal szlovák focista megkérte a bírónő kezét!
Fotó: Nový Čas

A 26 éves Ľubomír Vajdečka a közép-szlovákiai V. ligában játszó Nižná (Tvrdošíni járás) csapatának futballistája. Az elmúlt hétvégén csapata a Chlebnice gárdáját fogadta, a játékvezető egyik asszisztense pedig a focista barátnője volt.

Ľubo a mérkőzés kezdete előtt néhány perccel, amikor már a pályán voltak, egyszer csak letérdelt kedvese elé, és a közönség, valamint csapattársai előtt megkérte a kezét.

A 20 éves Petra Lepáčková elsírta magát, örömében pedig még azt is elfelejtette kimondani, amire Ľubo a legjobban várt. Az igent!

Videó is készült róluk:

"Sokként ért a lánykérés, egyáltalán nem sejtettem. Az egész hétvégét együtt töltöttük, és semmi jelét nem adta, hogy ez következik" - mondta a lány örömében a Nový Čas-nak.

A lány először a kezével a szájához kapott, majd csak egy helyeslő "mhm"-t tudott válaszolni. A srác persze számított arra, hogy a meglepetés bármit kihozhat az emberből. "Egy perc után vettem észre, hogy nem is mondta ki az igent, csak "mhm"-t, majd elsírta magát. Ilyesmi miatt be is készítetten a papírzsebkendőt" - mesélte.

"Álmaim nője, mivel szereti a focit és még megiszik velem egy sört is utána. Ilyet biztosan nem találok" - mondta.

Csapata végül 3:1-re meg is nyerte a meccset...

(Nový Čas/para)