Összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, a gyerekeik elől is eltitkolták a ceremóniát

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina és rapper kedvese, G.w.M. a hétvégén hivatalosan is összekötötték életüket.

Összeházasodott Kulcsár Edina és  G.w.M, a gyerekeik elől is eltitkolták a ceremóniát
Fotó: Instagram

Ezt egy Instagram-posztban tudatták a nyilvánossággal:

"Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök.Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!

Megnősült G" – írta a rapper az Instagramon.

A Blikk azt írja, a titkos ceremóniáról csak páran tudtak, nagyon szűk körben mondták ki a boldogító igent, sőt, Márk és Edina gyermekei sem tudtak róla, hogy mire készülnek.

"A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk – árulta el a Blikknek G.w.M., hozzátéve, a lélegzete is elállt, amikor meglátta Edinát a fehér ruhában, életében nem látott még ilyen szépet.


(blikk.hu)