Óriási produkcióval jutott a döntőbe a dunaszerdahelyi Opera Trio! (VIDEÓ)

A dunaszerdahelyi tanítónőktől azt várták a Joj TV-n futó Československo má talent tehetségkutató zsűritagjai, hogy elhiszik, hogy ők erre a pódiumra valók. Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Kovács Nagy Andrea viszont nemcsak elhitte, hanem hangjukkal felolvasztották azt. Lantos Borbély Katalin (Kicsi Hang) együttese, a For You támogatta őket háttérvokállal. Gyönyörű volt.

Óriási produkcióval jutott a döntőbe a dunaszerdahelyi Opera Trio! (VIDEÓ)
Fotó: Joj TV

A hölgyek is tudták előre, mindent eldönthet, milyen dalt választanak erre a showra, ez pedig végül A legnagyobb showman c. musical (melynek főszereplője Hugh Jackman, Michelle Williams, zac Efron és Zendaya) Never Enough c. betétdala lett. A produkció fenomenálisra sikeredett, Diana Mórová színésznő, az egyik zsűritag meg is jegyezte utána, nagyon örül, hogy a hölgyek idáig jutottak, mert az egész filmbe illő, mintha a tanítónők sok küzdelem árán eljutnának Las Vegas-ig. 

A műsorban a castingról egyenesen a döntőbe jutott öt fellépő, a Trial Boyz, a Polia Babii, a Duo Gemini a B-Unique Crew és Alex Rigó, a szombati elődöntőből pedig hárman válthattak jegyet ugyanoda.

A tíz fellépő közül a legtöbb sms-t a Movement Studios és Nikola Kusendová énekesnő kapták, míg a harmadik továbbjutóról a zsűrinek kellett döntenie. Showműsor lévén nagyon izgalmas volt a vége, az Opera Trio a Duo Artur & Esmira nevű akrobatapárossal maradt a színpadon, mint akik közül egyik bejut a döntőbe. Ők tehát az sms-ek alapján a harmadik és negyedik helyezettek voltak, de a zsűrinek kellett eldöntenie, ki jut végül tovább. A szavazás jól indult az Opera Trio számára, ugyanis Jakub Prachař és Diana Mórová is az ő nevüket mondta ki, így már 2:0-ra is vezettek, Marta Jandová és Jaro Slávik viszont Arturt és Esmirát juttatta volna a döntőbe. Döntetlen állásnál így mégiscsak oda jutottunk, hogy az sms-szavazatokon múlott az egész. A műsorvezetők végül az Opera Trio nevét kiáltották be. 

A műsorban 1:39:30 után kezdődött a fellépésük, 1:56 környékén pedig a továbbjutókról való döntés:

(Joj TV)