Órákat vártak a rajongók Nicki Minaj pozsonyi koncertjére, végül az egészet törölték

Nicki Minaj több órás késéssel lépett színpadra, majd bejelentette, hogy törlik a koncertet.

A világhírű énekesnő, Nicki Minaj pénteken a WRLD Tour nevű turnéja keretén belül adott volna koncertet Pozsonyban az Ondrej Nepela téli stadionban. A várva várt fellépés végül elmaradt.

A rajongók órákat vártak a koncertre, ugyanis a szervezők 19-ről 21 órára tették a kezdés időpontját. Mindezt azzal indokolták, hogy későn érkezett meg a technikát és a stábot szállító kamion, amely Münchenből érkezett, és több mint 5 órát késett.

A szervezők törölték Majk Spirit fellépését is, aki még az énekesnő előtt adott volna koncertet.

Az embereket végül 21:30-kor engedték be, de a színpad még akkor sem volt kész. A közösségi hálón még 23:30-kor is azt írták az emberek, hogy még nem kezdődött el a koncert.

A késő esti órákban végül Nicki Minaj kiállt a több ezer ember elé és bejelentette, hogy a helyszín technikailag nem bírná el a fellépését, ezért a rajongóktól elnézést kér, de hivatalosan is törölnie kell a koncertet.

Az énekesnő csapata szerint a stadion nem teljesített minden technikai feltételt a fellépéshez, a szervezők szerint azonban Nicki Minaj csapata nem állt professzionálisan a koncerthez.

A szervezők minden bizonnyal a későbbiekben tájékoztatnak majd a rajongók kártérítéséről.

aktuality.sk/para