Ő a legfiatalabb amerikai milliárdos

A Forbes magazin közzétette a leggazdagabb amerikai nők listáját, ahová bekerült a 20 éves Kylie Jenner is. Ennek köszönhetően kiderült, hogy ő a legfiatalabb fiatal milliárdos, aki saját magának köszönheti hatalmas vagyonát. A Forbes szerint ő a kozmetikai ipar királynője. Kylie felkerült a magazin címlapjára is - írja a tvnoviny.sk.

Ő a legfiatalabb amerikai milliárdos
-illusztráció- (Fotó: Instagram)

Kylie az elmúlt 3 évben 2018. július 10-ig összesen 900 millió dollárral lett gazdagabb mindenféle segítség nélkül. A világhálón ő és meggazdagodása vált az egyiik legfőbb témává.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Forbes (@forbes),

A negatív kritikusoknak nem tetszik az önálló keresetű  nő kifejezés. Szerintük ugyanis a gazdagsághoz hozzásegítették családtagjai is, akik szintén hatalmas vagyonnal rendelkeznek, s nélkülük senki sem tudná, hogy ki az a Kylie Jenner, s nem vennék a kozmetikai cikkeit sem.

 

Príspevok, ktorý zdieľa HYPEBAE (@hypebae),

A Forbes információi szerint az 5 hónapos kislány, Stormi édesanyjának összesen hét teljes munkaidős és öt részmunkaidős alkalmazottja van. Emellett 10 százalékot kell kifizetnie édesanyjának a nyereségéből, mivel ő foglalkozik az üzleti ügyeivel és a PR-ral is. Kris Jenner tavaly legfiatalabb lányának köszönhetően 17 millió dollárral lett gazdagabb.

Kylie sokat köszönhet a közösségi oldalaknak is.

tvnoviny.sk/para