Nostradamus jóslatai szerint állítólag lemond III. Károly király, és kisebbik fia követi őt a trónon

Mario Reading író, aki 2005-ben könyvet írt Nostradamusról, azt állítja, hogy az egyik misztikus verset  olvasva kiderítette, hogy Károly király lemond trónjáról, és legfiatalabb fiának, Harrynek adja át a trónt - The Sun.

Nostradamus jóslatai szerint állítólag lemond III. Károly király, és kisebbik fia követi őt a trónon
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

Reading azt is állítja, hogy Nostradamus több mint 450 évvel ezelőtt írt versében utalt II. Erzsébet királynő halálára.

A Nostradamus: Complete Prophecies for the Future című könyvében az áll, hogy II. Erzsébet királynő 2022 körül, körülbelül 96 évesen fog meghalni,5 évvel korábban mint az édesanyja. Reading azt is leírta, hogy a királynő fia, III. Károly a trónra lépés után nem lesz igazán népszerű, mert még mindig neheztelnek rá Diana hercegnő halála miatt. És az új király uralkodása nem lesz hosszú életű.

A fantáziadús szerző mindezt Nostradamus egyik sorából vezette le, amelyben azt jósolja, hogy „egy férfi váltja majd fel, aki soha nem számított arra, hogy király lesz. Ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg, aki azt várta volna, hogy apja utódja lesz, már nincs képben.

Harry herceg alapesetben király lehet, így ő lesz mindössze 38 évesen IX. Henrik király.

Reading azt is állítja, hogy a francia író azt jósolta, hogy a Nemzetközösség nagy része el fog szakadni az Egyesült Királyságtól Károly király uralkodása alatt.

Nostradamust már korábban is dicsérték, mert állítólag megjósolta a nagy londoni tűzvészt, Hitler hatalomra jutását és az Európát pusztító két világháborút.

Reading könyvének eladásai az egekbe szöktek a királynő szeptember 8-i halála után. Az uralkodó halálát megelőző héten a könyvből mindössze öt példány kelt el. A Sunday Times szerint a szeptember 17-ével záruló hét végére ez a példányszám közel 8000-re nőtt, köszönhetően annak, hogy nyilvánvalóan utalás van benne a királynő halálára.

A francia misztikus asztrológus 6338 próféciát írt, beleértve azt, hogy mikor, hol és hogyan fog drámaian véget érni világunk.

Sok előrejelzését pontosnak értelmezték, mint például a második világháború, a szeptember 11-i terrortámadás, a francia forradalom és az atombomba.

A hívők szerint Nostradamus a jelek szerint 2020-ra megjósolta a koronavírus-járvány kezdetét. Az Yearly-Horoscope szerint pedig jóslatainak több mint 70 százaléka beteljesedett be eddig.

A francia asztrológus, aki Michel de Nostradame néven született, 1566. július 2-án halt meg.

The Sun/para