A nő még csak 26 éves, de már 22 gyermeke van - azonban nem akar leállni, több mint 100 gyereket szeretne (VIDEÓ)

Kristina Ozturk még csak 26 éves, de  már 22 gyermek édesanyja. Ígérete szerint még több tucat gyerekkel bővül majd a családja - írja a Nový Čas.

A nő még csak 26 éves, de már 22 gyermeke van - azonban nem akar leállni, több mint 100 gyereket szeretne (VIDEÓ)
-illusztráció- (Fotó: Unsplash)

A Mirror portál szerint Christina egy gyermeket szült, akinek  nem az édesapja a férje, az 58 éves Galip. Huszonegy gyermeket pedig béranya hordott ki. A grúziai házaspár évekkel ezelőtt az interneten beszélt arról, hogy 105 utódot szeretne, és már jó úton járnak tervük megvalósításához.

"Nem tudom, hogy végül hányan lesznek, de biztosan nem tervezünk tíznél megállni. Egyszerűen nem állunk készen arra, hogy a végső számról beszéljünk. Mindennek megvan a maga ideje"

- magyarázta régebben Kristina.

A legutóbbi Instagram-bejegyzésben Kristina ezt írta:

"A férjemmel mindent elkövetünk annak érdekében, hogy gyermekeinket egészséges, boldog és őszinte emberekké neveljük, és fénnyel és kedvességgel töltsük el a szívüket! Végül is a gyermekeink jelentik a világ jövőjét. Ők a mi boldogságunk! Mindegyik melegséget és szeretetet ad nekünk!"

Azonban a házaspárnak várnia kell jó pár évet, mivel a férj 8 éves börtönbüntetését tölti. A Moszkvából származó fiatal anya egyedülálló anya volt, amikor úgy döntött, hogy elrepül Batumi szubtrópusi paradicsomába, amelyet a „Fekete-tenger Las Vegasának” neveztenk. Azt mondta, szerelem volt első látásra, amikor találkozott Galippal az első ott töltött napon, és "mentorának, útmutatójának és mesebeli hercegének" tartja őt.

Galip is rögtön beleszeretett Kristinába:

"Olyan könnyű vele lenni, mindig mosolyog, és félénk és titokzatos is egyben. Olyan nő volt, akit mindig is szerettem volna magamnak." egy nyers gyémánt, láttam, milyen tiszta és kedves szíve van."

Amikor a pár találkozott, megegyeztek abban, hogy minél rengeteg gyereket szeretnének, de tudták, hogy Kristina termékenységi képességei nem elégségesek az igényeik kielégítéséhez, ezért úgy döntöttek, béranyákat fogadnak fel, ami eddig 8 ezer eurójukba került. A béranyákról a klinika gondoskodik, Christina és Galip pedig az egészségi mutatókat figyelik, és étrendi tervet készítenek a terhesség alatt. A pár csak olyan fiatal nőket választ ki, akiknek már volt legalább egy terhességük. Grúzia (Georgia) 1997 óta engedélyezi a béranyaságot, de csak akkor a heteroszexuálisak és házasok a párok. Kristina ennek ellenére nem zárta ki, hogy ő is szüljön még gyermeket, de szerinte ez most nem célszerű.

Nový Čas/para