A nő a férje gusztustalan szokásáról vallott - a férfi ezt műveli az ágyban, amikor a neje nincs otthon

Egy nő elárulta hogy a férje nagyon undorító dolgot művel a hálószobában amikor ő nincs otthon - írja a Topky.

A nő a férje gusztustalan szokásáról vallott - a férfi ezt műveli az ágyban, amikor a neje nincs otthon

"Megpróbáltam erről nyugodtan elbeszélgetni vele, de nem jutottam semmire. Túlságosan zavarban vagyok ahhoz, hogy megkérdezzem az emberek véleményét, és szeretném tudni, hogy nem vagyok-e oktalan, amiért ennyire ideges vagyok. 31 éves, 1 éve vagyunk férj és feleség, és a viselkedése megváltozott, miután összeházasodtunk”

– írta.
A probléma a férfi maszturbálási szokásával van. Miután kielégítette magát, nem takarít fel maga után, szúrós, büdös szag van a hálószobájukban, amitől felfordul a felesége gyomra.

"Elég idős és tapasztalt vagyok a férfiakkal kapcsolatban ahhoz, hogy tudjam, ez nem normális, de szerinte nem baj, ha az ágynemű olyan lesz. Amikor bementem a szobába, orrfacsaró szagot éreztem, leültem az ágyra, és a kezem nedves lett."

Amikor erre felhívta a férje figyelmét, akkor az volt a válasz, hogy ő nem tudhatja, hogy ő mit csinált ott, és dühös lett. Még azzal is megvádolta őt a párja, hogy szándékosan megszagolta a szennyest. A nő azt is elárulta, hogy a férje a földön hagyja a szennyest, a mosogatóba halmozott tányérokat, a frissen festett falra teászacskót dobál, és nem zuhanyzik eleget. Tovább rontja a helyzetet, hogy nem akar vele időt tölteni, amikor kettesben vannak. Ahelyett, hogy vele foglalkozna, a YouTube-ot bámulja, vagy valamit olvas.

"Igazán nem értem, mi történik. Nagyon tapintatosan próbáltam megkérdezni, hogy van-e valami problémája, de ilyenkor ideges lesz, és azt hajtogatja, nincs semmi gond”

– írta az elkeseredet nő. 

Aztis elárulta, hogy néha úgy érzi, hogy a férje megveti, bár fogalma sincs, miért.

"Úgy érzem magam, mintha egy dühös tinédzser fiúval lenne dolgom, és nem értem, hogy ezt miért nem vettem észre hamarabb."

A felhasználók megdöbbentek a leírtakon, és sokan egyetértettek abban, hogy az lenne a legjobb, ha a nő elhagyná a férjét.

"Mi a pozitívum? Úgy hangzik, mint egy rémálom, és nem értem, mit hozol ki a kapcsolatból, sajnálom"

–  mondta egy kommentelő.

"Menj el. Amilyen gyorsan csak tudsz"

– írta egy másik.

Topky/para