Nemi erőszakkal vádolja egy nő Kulcsár Edina férjét

Azt állítja egy ismeretlen nő, hogy Kulcsár Edina férje, Szabó András Csuti megverte és megerőszakolta őt. A pár döbbenten áll a helyzet előtt, attól tartanak, hogy az illető megtalálja őket jelenlegi otthonukban, és jelenetet rendez a gyermekeik előtt.

Nemi erőszakkal vádolja egy nő Kulcsár Edina férjét
Fotó: Blikk

„A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna, de nem tudta megállapítani, azok valódiak-e. Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk. Pár nappal később egy másik szomszéd is megkeresett, hogy elmesélje, mi történt. A nő ott már egy másik történetet adott elő, miszerint őt a barátai verték meg, akik azt állították, Edina és én megcsaljuk egymást, ő pedig próbált megvédeni minket, hogy ez nem igaz”

–  mondta a Blikknek Csuti.

Hozzátette: amint megkapják a lépcsőház kamerafelvételeit, megteszik a megfelelő jogi lépéseket.

– Természetesen semmi sem igaz a történetből. Nem csalom meg Edinát, és sosem bántanék senkit. Azt gondolom, hogy a mai világban, amikor ennyi nő esik családon belüli vagy más erőszak áldozatává, nagyon gusztustalan, ha valaki ezzel „viccel” vagy ilyet terjeszt” – nyilatkozta a lapnak.

viaBlikk