Nem mondtak teljesen igazat Jeremy Renner állapotáról - akár évekig is eltarthat az Avengers-sztárjának a gyógyulása, olyan súlyos sérüléseket szenvedett

Jeremy Renner egészségi állapota sokkal súlyosabb, mint amennyit a január elején történt hóeke-baleset után jelentettek – állítják a színész barátai a Daily Mail szerint.

Nem mondtak teljesen igazat Jeremy Renner állapotáról - akár évekig is eltarthat az Avengers-sztárjának a gyógyulása, olyan súlyos sérüléseket szenvedett
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Jeremy egy családtagnak segített, aki egy lerobbant az autója hóbanm a színész az otthona közelében, a nevadai Lake Tahoe-ban. Hóekével próbálta őt kiszabadítani, de amikor kiszállt belőle, a hatalmas, körülbelül 6,5 tonna súlyú gép megmozdult és elgázolta őt.

A média akkori jelentése szerint a színész súlyos mellkasi sérülést és ortopédiai sérüléseket szenvedett, és állapota kritikus, de stabil volt. Barátai most azt mondják, állapota sokkal súlyosabb volt – a hírek szerint a baleset után majdnem elvérzett.

"Sokkal rosszabb, mint bárki gondolná. Jeremy nagyon is tisztában van azzal a ténnyel, hogy majdnem meghalt”

– mondta egy forrás a RadarOnline-nak.

„Lenyomta a mellkasának a jobb oldalát, és "összeesett" a felsőteste. Súlyos fejsérülése is volt, ami vérzett, és megsérült a lába is”

– magyarázta az ismerős, hozzátéve, hogy nagyon nehezen lélegzett és fájdalmai voltak.

A színész gyógyulása akér évekig is eltarthat.

„Azt mondják, a mellkasi sérülés olyan súlyos volt, hogy rekonstruálniuk kellett. Két műtéten esett át, és valószínűleg további beavatkozásokra lesz szüksége a következő hetekben”

– tette hozzá a forrás.

Jeremy a napokban posztolt egy fotót havas házáról az Instagramon, amihez azt írta, hogy hiányzik neki.

Markíza/para