Nem hitt a koronavírus létezésében a testépítő Instagram-sztár – egy kiránduláson megfertőződött és meghalt

Azok körét gyarapította az ukrán testépítő és fitnesz-influencer, Dmitriy Stuzhuk, akik úgy vélik, hogy a koronavírus nem létezik, a hivatalok pedig felesleges intézkedéseket hoznak. Annak ellenére, hogy nem javasolták az utazásokat, a férfi Törökországba repült kirándulni – ez pedig az életébe került.

Nem hitt a koronavírus létezésében a testépítő Instagram-sztár – egy kiránduláson megfertőződött és meghalt
Fotó: Instagram

A Daily Mail cikke szerint a háromgyerekes családapa nem hitt benne, hogy „egy kis influenza” veszélyes lehet rá, és hűen tagadta a koronavírus létezését. Annak ellenére, hogy a hatóságok nem javasolták, Dmitriy elutazott Törökországba kirándulni. Miután visszatért Ukrajnába, kiderült, hogy megfertőződött koronavírussal. A férfit kórházban kezelték, de mivel szépen gyógyult, hazaengedték.

Otthon viszont újfent romlani kezdett az állapota, ezért visszakerült a kórházba, ahol életét vesztette. Követői értetlenül állnak a halála előtt, hiszen egy fiatal sportolóról van szó, aki rendszeresen sportolt és az egészséges életmód híve volt. Felesége, Sofia később elmondta, hogy Dmitriynél szívproblémákat okozott a koronavírus, ami végül a halálához vezetett.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dima Stuzhuk (@stuzhuk_dmitriy) által megosztott bejegyzés,

 

Amikor Dmitriy megfertőződött, akkor tudatosította magában, hogy a koronavírus bárkinél súlyos következményekkel járhat. Az Instagram oldalán megosztott magáról egy fotót, amelyen légzőkészülékre van kötve, és az alábbi szöveget írta hozzá: „Amíg meg nem fertőződtem, egyike voltam azoknak, akik nem hittek a koronavírus létezésében”.


(Daily Mail)