Napi 100 erekciója van a férfinek, párja ezt nagyon nehezen viseli

Egy nő elárulta, hogy a barátjának naponta akár 100 alkalommal is erekciója van minden elképzelhető helyzetben, és semmit sem tud tenni az ellen, hogy megfékezze a libidóját - írja a Mirror.

Napi 100 erekciója van a férfinek, párja ezt nagyon nehezen viseli
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

A 31 éves Vicky Brown és a 39 éves Lucas Martins egy Morrisons szupermarketben ismerkedtek meg a 2020-as Covid-zárlat idején, és azonnal lecsaptak egymásra, azóta komoly kapcsolatban élnek. Külön laknak, de gyakran látják egymást, ám van egy "probléma" - Vicky nem tud pihenni párja mellett annak sokszoros erekciója miatt. Azt mondta, hogy bármi felizgatja a párját.

„A kezdetektől mostanáig, bárhol is vagyunk, akár napi ötven-százszor is erekciója van. Ha otthon nézünk egy filmet, sétálunk az utcán vagy elmegyünk a barátokhoz egy kávéra, akkor is felizgul. Néha kínos, de ő csak nevet rajta."

- jegyezte meg a hölgy.

Vicky korábban több évig egyedülálló volt, miután véget ért kapcsolata gyermekei apjával. Azt mondja, hogy szerelme állandó szexvágya sok időt vesz el tőle, és küzd, hogy minden háztartási dologgal végezni tudjon.

Megemlítette az esetet egy orvosnak, és azt a választ kapta, hogy ez nem egészségügyi probléma.

Lucas, aki a menedzserként dolgozik, azt mondta:

"Ez természetes dolog számomra, hisz egy csodálatos nő van mellettem – ő egy istennő, csak rám kell néznie, beszélnie kell velem, és én megéhezem,"

- vallott őszintén a merevedéséről a barátnőjét imádó férfi, s megjegyezte, hogy azóta van gyakori erekciója, mióta megismerte a szerelmét. A múltban ilyesmi nem fordult elő vele.

Mirror/para