Nagyon úgy néz ki, hogy létezik mellnagyobbítás műtéti beavatkozás nélkül - sósvizes oldatot kell fecskendezni a mellekbe (FOTÓK)

Gyakori, hogy sok pornósztár azt szeretné, hogy hatalmas mellei legyenek. A 34 éves pornószínésznő, Kayla Kayden is többször kés alá feküdt mellnagyobbítás céljából - írja az Obkec.

Nagyon úgy néz ki, hogy létezik mellnagyobbítás műtéti beavatkozás nélkül -  sósvizes oldatot kell fecskendezni a mellekbe (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Ám egyszer az orvosa egy jobb alternatívát javasolt neki, aminek köszönhetően a nők egy napra megnagyobbíthatják melleiket anélkül, hogy meg kellene műteni azokat.

Kayden először 19 évesen esett át a beavatkozáson, mellyel E méretűek lettek a keblei, amiknek 2021-ben lejárt a szavatosságuk. A felnőttfilm-sztárnak ugyan hiányoztak nagy mellei, de attól tartott, hogy hegek maradhatnak a bőrén, ha megint megműtik. A plasztikai sebésze emiatt egy új mellnagyobbítási módszert javasolt neki, az InstaBreasts nevű eljárást, amelyet Norman Rowe New York-i kozmetikus dolgozott ki.

A folyamat sósvizes oldat használatából áll, amelyet a személy mellkasába fecskendeznek. Ez a folyadék másodperceken belül felnagyítja az említett területet.

"Az eljárás egy kicsit nagyobb térfogatot és teltséget ad a mellnek anélkül, hogy műtéten kellene átesnie"

- mondja Rowe a honlapján.

Kayden elmondta, hogy bár még mindig hamis mellekről van szó, ez a módszer sokkal valósághűbb eredményeket hoz az általános megjelenés és forma tekintetében.

"Mivel a víz a mellkas természetes részébe kerül, nem úgy néz ki, mint az implantátumok, ezért szeretem"

- mondta.

Ennek a módszernek azonban számos mellékhatása van.

"Szerintem nem 24 órát bírnak ki, ez inkább csupán 12 óra"

- jegyezte meg a szőkeség hozzátéve, hogy a mellek a nap folyamán zsugorodnak.

A szakembereknek is vannak fenntartásaik a beavatkozással kapcsolatban, és arra figyelmeztetnek, hogy az InstaBreasts zúzódásokat, potenciális fertőzést vagy idegkárosodást okozhat.

Kayden egyébként sokallja a beavatkozás árát. A növekvő infláció miatt injekciónként ez 750 dollárt kéne fizetnie. Ez akkora problémát okozott neki, hogy vissza kellett térnie a szilikon implantátumokhoz.

"Szerencsére nem lettek új hegeim"

- tette hozzá.

Bár Kayden elégedett a szilikonmelleivel, azt tanácsolja mindenkinek, aki mellnagyobbításra vágyik, először próbálja ki ezt az új módszert. Segítségével könnyebben megtudhatják, milyen méretet szeretnének. 

"Ha most nem lenne implantátumom, biztosan újra beadatnám az injekciót"

- jegyezte meg.

Obkec/para