Nagy szerelemben él a 19 éves fiatalember és a 76 éves nő - az idős asszony állítólag babát vár kedvesétől (VIDEÓK)

A pár a közösségi oldalakon mutogatja a kapcsolatát, aminek köszönhetően a rajongók és az ellenzők részletesen nyomon követhetik románcukat. A mindössze 19 éves Giuseppe D'Anna valamikor ezelőtt jelentette be, hogy Milina terhes – idézi az Obkec American Chronicles portált.

Nagy szerelemben él a 19 éves fiatalember és a 76 éves nő - az idős asszony állítólag babát vár kedvesétől (VIDEÓK)
Fotó: instagram.com/milinagatta_

A szerelmesek elárulták, hogy kislányuk lesz, a közösségi oldalak pedig tele vannak videókkal, amelyekben nagy szerelmüket mutatják meg.

Videóikban gyakran ölelkeznek, mosolyognak egymásra, csókolóznak és szerelmes pillantásokat vetnek egymásra. Minden romantikus pillanatot megörökítenek. Ez utóbbi miatt hitték el az emberek, hogy ők ketten tényleg odavannak egymásért.

Az egyik felvételen a fiatalember a kismama hasát csókolgatja.

 

A közösségi oldalakat használókat elborzasztják a látottak. Egyesek a tinédzsert közönséges aranyásóként írják le, akinek nincsenek őszinte érzelmei az idős asszony iránt. Luxusban élnek, amivel kapcsolatban sokak azt hiszik, a vagyon a nagymamakorú hölgyé.

Miután sikerült felhívniuk magukra a figyelmet, a nagymama úgy döntött, elmondja az igazat. Andrea Rossi olasz influencer interjút készített a milliomosnővel és állítólagos barátjával. Kiderült, hogy csak egy viccről van szó.. A nőt valójában Carmelának hívják, Giuseppe pedig az unokája.

Mindkettőjüket nagyon meglepte az emberek negatív reakciója.

Obkec/para