A Miss Universe egykori döntőse elárulta, mit keresett Kollár szolgálati kocsijában, amikor baleset érte őket

Miroslava Fabušová, a Miss Universe egykori döntőse elárulta, hova igyekezett Boris Kollár parlamenti elnökkel, amikor baleset érte őket Pozsonypüspökinél.

A Miss Universe egykori döntőse elárulta, mit keresett Kollár szolgálati kocsijában, amikor baleset érte őket
Forrás: Pluska

Mint ismert, Boris Kollár autója szombaton kora este, 17.30 környékén Pozsonypüspökinél karambolozott, a 63-as főút és a temető mellett elhaladó Mramorová utca kereszteződésében. Az őt szállító jármű, melyet a Közjogi Méltóságok Védelmét Ellátó Hivatal embere vezetett, szabályosan közlekedett, a kereszteződésben azonban a másik autó áthajtott a piroson, egyenesen bele Kollárék járművébe. Kollárt kedden meg kellett műteni, miután a baleset következtében eltört az egyik nyakcsigolyája.

Rajta kívül a testőre és még egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Később azonban a Pluska.sk kiderítette, hogy a kocsiban volt Miroslava Fabušová, a Miss Universe egykori döntőse is, aki ezt meg is erősítette a lapnak, a baleset részleteiről, illetve a Boris Kollárral töltött idejéről viszont akkor nem kívánt nyilatkozni.

Fabušová a zenskyweb.sk megkeresésére most elárulta, hogy hova tartottak a házelnökkel a baleset előtt, amikor egyébként már érvényben volt a kijárási tilalom.

„Boris gyógyszertárba vitt engem szombaton, mert tetániám van. Azok a gyógyszerek és vitaminok, amiket használok, nem kaphatók Dénesden (Dunajská Lužná), ahol élek“ – nyilatkozta, majd hozzátette, Kollár éppen a fiától tartott hazafelé Dunahidasról (Most pri Bratislave), és mivel útba esett neki, elvitte őt.

A sztársminkes megjegyezte, a legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy kórházban köt ki, nem pedig a gyógyszertárban.

Az egykori Miss Universe döntős azt sem titkolta, hogy még mindig az intenzív osztályon van és erős fájdalmai vannak: eltört hét bordája, a kulcscsontja és az egyik nyakcsigolyája is.


(zenskyweb.sk)