Milliókat vett ki a bankból eltűnése előtt VV Fanni

A Blikk úgy tudja, hogy Novozánszki Fanni milliókat vett ki a bankból az eltűnése előtti napokon, és a feltételezett gyilkos ezt akarhatta megszerezni a lány lakásából. Nem sikerült neki, ugyanis a pénzt érintetlenül találták, de a család ügyvédje megerősítette, hogy valóban van ilyen szála a nyomozásnak.

Milliókat vett ki a bankból eltűnése előtt VV Fanni
VV Fanni (Fotó: RTL Klub)

"Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta" – mondta  dr. Lichy József, ügyvéd.

A Blikk azt feltételezi, hogy a VV Fanni megöléséért előzetesben tartott férfi ezt a pénzt akarta megszerezni, és sportfogadásra költeni, mert hitelezői már SMS-ben fenyegették. Állítólag több tízmillióval tartozott különböző embereknek B. László. Hogy a lány miért vette ki a pénzt a bankból, és mire akarta használni, az egyelőre nem világos.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a XIII. kerületi albérletéből. A házban lévő kamerák rögzítették, amint a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő B. László leviszi a lakásból, majd autójába teszi az alélt lányt. Innentől azonban semmi nem biztos, hiszen míg a rendőrség emberöléssel gyanúsítja a dunaújvárosi férfit, addig ő azt állítja: semmi köze a lány eltűnéséhez.

(Blikk)