Milla Jovovich családja újabb kislánnyal bővült (FOTÓ)

A 44 éves Milla Jovovich világra hozta harmadik gyermekét, így férjével, Paul W.S. Andrsonnal már három lány boldog szülei - írja a Nový Čas.

Milla Jovovich családja újabb kislánnyal bővült (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Az örömhírt Jovovich 12 éves lánya, Ever Gabo Anderson közölte az Instagramon egy kép kíséretében, amin Milla látható karján az újszülöttel, s természetesen a felvételről nem hiányzott Anderson sem, ahogy a házaspár másodszülött lánya, a 4 éves Dashen Edan Anderson sem. Ever Gabo annyit írt a fotóhoz, hogy:

"Légy üdvözölve pici baba. Légy üdvözölve ezen a világon legkisebb húgom, Osian! Szeretünk!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ever Gabo Anderson (@evergaboanderson),

A sikeres színésznő tavaly őszintén beszélt a terhességéről. Két évvel azután került áldott állapotba, hogy meg kellett szakítatnia előző terhességét.

"Amikor megtudtam, hogy állapotos vagyok, vegyes érzéseim támadtak, boldog voltam, de rettegtem is. A korom miatt, s amiatt is, hogy nem akartam ilyen hamar teherbe esni. A várandósságom utolsó hónapjaiban tűkön ülve vártuk az orvosi tesztek eredményeit, rengeteg időt töltöttünk orvosnál".

Milla azt is elárulta akkor, hogy újra kislányuk születik.

"Szerencsére nagyon jók az eredmények, s egy újabb kicsi lány teszi szebbé majd az életünket! Szorítsatok nekem áés a kisbabámnak. Szeretlek benneteket, s természetesen informállak titeket minden lépésemről".

Nový Čas/para