Miley Cyrus egy nővel csókolózott, miután kiderült, hogy szakított a férjével (FOTÓK)

Miley Cyrus és férfje, Liam Hemsworth 8 hónap házasság után úgy döntöttek, véget vetnek a kapcsolatuknak. Még nem válnak, de az énekesnő sajtósa megerősítette azokat a híreszteléseket, s azt is, hogy mindketten a karrierjükre akarnak koncentrálni - írja a tvnoviny.sk.

Miley Cyrus egy nővel csókolózott, miután kiderült, hogy szakított a férjével (FOTÓK)
Fotó: AP

TMZ úgy tujda, hogy a híres párnak már egy ideje gondok voltak a házasságával. Miley nermég azt nyilatkozta, hogy a házasság intézménye nem fontos számára, s nem szereti, ha feleségnek szólítják. Myg Liam már szívesen apává vált volna, Miley még nem akart gyereket. Nem ez volt az egyetlen meglepő kijelentése Miley-nak. Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy heteroszexuális kapcsolatban él, vonzódik a nőkhöz is.

S nagyon úgy néz ki, hogy ez a vonzódás nagyon is erős. Az énekesnő jelenleg ugyanis egy nőkkel teli yachton múlatja az időt. A hajón ott van Kaitlyn Carter Brody Jenner blogger exe is, akivel Miley nem csak a napozást élvezi. A lesifotósok ugyanis lekapták őket, amikor éppen csókolóztak egymással, s eszük ágában sincs titkolózni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa  (@celebritiess.worldd),

tvnoviny.sk/para