Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones jól érezte magát a Csallóközben – Fotók!

Mint ahogy azt előző cikkünkben írtuk, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Szlovákiába látogattak vasárnap Miroslav Lajčák külügyminiszter meghívására. A sztárpár az olasz Capri-szigetéről utazott országunkba.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones jól érezte magát a Csallóközben – Fotók!
Fotók: x-bionic- Továbbiakért kattints!

A sztárpár Pozsony után Somorjára látogatott, az x-bionic®sphere központba, ahol a többi vendég őket látva, az utolsó pillanatig szinte alig hitt a szemének. Az internetes közösségi oldalon még egy kommunikáció is elindult arról, vajon tényleg a híres sztárokat látják, vagy ez csupán egy átverés.

A házaspárt elvarázsolta Csallóköz látványa és a szívélyes fogadtatás, amiben mindenütt részük volt. Az utazásuk során készült fotókból Douglas a közösségi oldalán is megosztott néhányat. Közülök az egyiket a következő szöveggel: „Vatherine és én a múlt hétvégén kellemesen töltöttünk el az időt Pozsonyban, meglátogattuk a CSI * 4 Grand Prix-et, Márió Hoffmann társaságában. SK! #Pozsony#GrandPrix#Nyár2019“

Douglas és Zeta-Jones nemrég hagyta el Somorja városát, noha nem kizárt, hogy a közeljövőben újra a Csallóközbe látogatnak.

„A sztárpár első ízben járt országunkban. Nagy örömünkre egy egész délutánt a sportközpontunkban töltöttek. Többször elmondták, a központunk nagyszerű körülményeket biuztosít a sportolók számára“- mondta el Jarka Lednárova, az x-bionic® sphere VIP vendég-menedzsere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megtudtuk továbbá, a sztárpárnak semmilyen téren nem voltak extra kívánságaik, szívesen kóstolták meg például a helyi specialitásokat is.

x-bionic® sphere, para