Meztelen valóságshow indul Magyarországon

 A Bors információi szerint ugyanis egy egészen különleges formátummal készülhet idén a Viasat. A lap munkatársainak megszólalt pár olyan hölgy, akiket egy pucér valóságshow miatt kerestek meg a csatornától.

“A közösségi oldalon kaptam levelet, hogy egy új valóságshow-ba hozzám hasonló karaktert keresnek. Érdekelt, miről van szó, így telefonon folytattuk a beszélgetést. Azt mondták, néhány hetet töltenénk egy egzotikus helyen. Meztelenül kellene a kamerák előtt létezni, de ízlésesen lenne forgatva a mozi, nem mutatnának illetlen dolgokat.”

“Egy ügynök keresett meg, hogy ehhez a műsorhoz keresnek bevállalós lányokat. Azt mondta, ha rajta keresztül kerülök be, sokkal jobb feltételekkel szerződhetek. Annyit mondtak, hogy egy szigeten forgatják majd a show-t, február-március környékén, egy pucér reality lesz, és jó lehetőség egy magamfajta fiatal modellnek” – mesélték a fiatal lányok.

A csatorna azonban egyelőre szűkszavúan reagált a megkeresésre. "A 2016-os esztendőre rengeteg izgalmas újdonsággal készülünk, az egyik nagy dobás ezek közül a jelenleg zajló casting. Az előkészületben lévő produkcióról bővebbet jelenleg nem árulhatunk el.”

 Bors