A mesterséges intelligencia megalkotta a 22. század térképét - Szlovákia Ausztriához fog tartozni (FOTÓ)

Egy 18 éves bolgár férfi, aki politikai és földrajzi eseményeket bemutató munkákat készít, a napokban egy olyan térképet posztolt Amazing Maps nevű Instagram-profiljára, amin az európai országok láthatóak - írja az Obkec.

A mesterséges intelligencia megalkotta a 22. század térképét - Szlovákia Ausztriához fog tartozni (FOTÓ)
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Az alkotás elkészítéséhez során a mesterséges intelligencia segítségét kérte. Az eredmény eléggé furcsa lett, a 2100-as évek Európája teljesen másképp fog kinézni, mint ahogy most.

Első pillantásra feltűnik, hogy a térképen nem látható a független Szlovákia. A mesterséges intelligencia úgy értékelte, hogy a 22. században Ausztria részévé fog válni, és létrejön az úgynevezett Ausztria-Szlovákia, és Csehország egy kis része ebbe a szövetségbe fog tartozni.Változás áll be Romániában is, amelynek neve Rubmunska lesz,  Görögország és Bulgária pedig egy állammá olvad össze.

Az összes balti állam beolvad a Lett Királyságba, és a jelenlegi Benelux államok csak Ben-re csökkennek, mert Luxemburg kilép belőle. Csaknem 100 év elteltével azonban a balkáni államok ismét megalakítják a Nemzetközösséget, amit újra Jugoszláviának fognak hívni, és Dániával fognak együttműködni.

A Brit-szigetek államainál is változások állnak be, megszűnik az Egyesült Királyság, helyét Skócia veszi át. Azonban nem lesz az övék az egész terület. Az olyan országok, mint Wales, Írország és Észak-Írország, amelyek a második, kisebb szigeten találhatók, egyetlen Írországot alkotnak majd. Az is érdekes, hogy az olyan nagyhatalmak, mint Franciaország, Németország vagy Olaszország megmarad az eredeti formájában.

Feketével jelölt országok is megjelentek a térképen. Ennek az az oka, hogy ha ezek az államok létezni fognak 2100-ban is, nem lesznek egyetlen nemzetközi közösség részei sem.

Obkec/para