Mégsem válik Sylvester Stallone

Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin úgy döntött, hogy kibékülnek egy hónappal azután, hogy az egykori modell benyújtotta a válókeresetet – írja a Page Six.

Mégsem válik Sylvester Stallone
Fotó: Instagram

„Úgy döntöttek, hogy újra találkoznak otthon, ahol beszélgettek, és meg tudták oldani a nézeteltéréseiket. Mindketten rendkívül boldogok”

– mondja a szóvivő.

A Rocky sztárja és és neje 25 éve házasok, és három lányuk van: Sophia (26), Sistine (24) és Scarlet (20).

Jennifer Flavin mindenki nagy meglepetésére augusztusban beadta a válókeresetet a Florida-állambeli Palm Beach megyében, és röviddel ezután a jegygyűrűje nélkül látták őt.

Stallonenál ezután úgy tűnt, hogy lépéseket tesz a szakítás megerősítésére, és elfedette két tetoválását, amelyeket felesége tiszteletére varratott magára.
Számos pletyka keringett arról, hogy a sztárpár miért döntött a házasságból való kilépésről, de ők semmilyen híresztelést sem erősítettek meg.

A források azonban korábban azt állították, hogy a házaspár sokat veszekedett a Rambo sztárjának j kutyája miatt.
A bennfentesek azt állították, hogy „rendkívül heves viták zajlottak közöttük" vezetett, amelyek más kérdéseket is felvetettek” a házasságukban.

Stallone később cáfolta ezeket a pletykákat, és azt mondta a TMZ-nek: „Nem egy ilyen triviális vita miatt vetettünk véget a kapcsolatnak”, majd bevallotta, hogy nem értenek egyet abban, hogy „hogyan kell gondoskodni a kutyáról”, mivel gyakran utaznak, és két otthonban élnek.

Page Six/para