MEGRENDÍTŐ: Annyira gyors ütemben rosszabbodik Bruce Willis állapota, hogy már volt feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel

Bruce Willis egyik barátja elárulta, hogy a színész már egyáltalán nem beszél. Annyira gyors ütemben halad előre nála  a frontotemporális demencia, hogy már nem is ismeri fel volt feleségét, Demi Moore-t, akivel 13 évig volt házas, és három lányuk született – írja a Nový Čas.

MEGRENDÍTŐ: Annyira gyors ütemben rosszabbodik Bruce Willis állapota, hogy már volt feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel
Archív felvétel (Fotó: TASR/AP)

A pár jóban maradt a szakítás után is, ezért volt férje leépülése nagyon fáj a színésznőnek.

A Moonlight rendezője, Glenn Gordon Caron, amelyben a színész szerepelt az 1990-es években, biztosította a rajongókat arról, hogy Willis még mindig Bruce, egészségi problémái ellenére.

"Már nem is beszél. Korábban lelkes olvasó volt, nem akarta, hogy bárki is megtudja, most már azonban nem az. Nem rendelkezik minden nyelvtudással, de ennek ellenére ő mégis Bruce. Amikor vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, és hálás vagy azért, hogy itt van, de az életöröme már a múlté”

– mondta barátja a Daily Starnak.

Caron szerint Willis rendkívüli ember.

"Az teszi a betegségét olyan megrendítővé, hogy ha valaha is voltál Bruce Willisszel, akkor nincs senki, akinek nagyobb lenne az életöröme, mint az övé. Szerette az életet, és... imádott felébredni minden reggel, és megpróbált a maximumot élni”

– tette hozzá szomorúan a rendező, és megjegyezte azt is, hogy ez már sajnos megváltozott.

A legrosszabb az, hogy Bruce már nem is ismeri fel a szeretteit sem.

"Az emlékezete elhalványult. Amikor Demi rájött, hogy nem ismeri fel őt, nagyon összetört. Fogalma sem volt, hogy ennyire rossz állapotban van Bruce"

– árulta el egy, a színésznőhöz közel álló forrás.

Nový Čas/para