Megölelte a pizzafutárt a kétéves kisfiú – a történet vége azonban már nem ilyen vidám (videó)

A kisfiú tette sokkal többet jelentett, mint ahogy az első ránézésre tűnne.

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy a pizzafutárként dolgozó Ryan Catterson Lindsey Sheely házánál járt. Miután a férfi átadta a rendelt ételt, távozni akart, de ekkor kifutott a házból Lindsey kétéves fia, Cohen, és megölelte Ryant. A nő viccesnek találta a jelenetet, ezért a felvételt megosztotta a közösségi oldalán.

A videó eljutott a férfihez is, aki felvette a kapcsolatot a nővel. Ryan megosztotta a felvételt a saját oldalán is. „Felmentem a Facebook-profiljára, és akkor megtudtam, hogy nemrég elveszítette a lányát. A megosztott bejegyzésében azt írta, hogy nagyon sokat jelentett számára az ölelés, amire már nagyon szüksége volt” – idézi a Ladbible Lindsey-t.

„Képtelen voltam elhinni, hogy az a férfi a legborzalmasabb dolgon ment át. Az élet viszont megy tovább, a munkáját továbbra is el kell végeznie. Sosem tudhatod, hogy az emberek éppen min mennek keresztül. Ez egy jó példa rá” – tette hozzá a nő.

Ryan az NBC 10-nek elmondta, hogy a többi gyerekei jelenleg más államban élnek. „Tökéletes időzítés volt. Mondtam a gyerekeimnek és a családomnak, mielőtt még eljöttek hozzám, hogy mennyire szükségem van egy ölelésre. Aztán az az aranyos kisfiú megadta nekem. Olyan volt, mintha a világmindenség, vagy a lányom tudott volna róla, és elküldték nekem” – mondta a férfi.


-para-