Megkínálták egy-két maflással Harvey Weinsteint

A támadó először szelfizni akart vele, de mikor nem ment bele, szidni kezdte, ahogy a nőkkel bánt. Addig nem fájt neki.

Megkínálták egy-két maflással Harvey Weinsteint
Harvey Weinstein

A Phoenixhez közeli Scottsdale-ben történt, hogy a producer, aki miatt útjára indult a szexuális zaklatási botránycunami és a #metoo mozgalom, kapott néhány nyaklevest. 

444.hu a TMZ portálra hivatkozva arról számolt be, hogy Harvey Weinsteint egy étteremben vacsorázott az orvosával, aki alkohol- és drogfüggősége kapcsán kezeli, amikor odament hozzá egy férfi a szomszédos asztaltól, és azt kérte tőle, hadd készítsen róluk közösen egy fényképet. Weinstein ebbe nem ment bele, nyilván elégszer jelent már meg a neve és a képe a médiában és a közösségi oldalakon az elmúlt időszakban. 

Az érdeklődő Steve elmondása szerint goromba volt, ő pedig az este további részében eleget ivott ahhoz, hogy vegye a bátorságot, és szidni kezdje a producert amiatt, ahogyan az elmúlt évtizedekben a nőkkel bánt, és amiért több tucatnyian is jelentkeztek, akik előtt maszturbált vagy akiket más módon molesztált. Ebből az is kiderült, hogy míg Weinstein nem volt vele szemben visszautasító, addig nem fájt neki se, ahogy szexuálisan zaklatta a hölgyeket.

Mikor Weinsteinék távozni kezdtek, Steve is felállt, és nekiment, megpróbálta néhányszor pofon verni. Hogy ez sikerült-e, arról a vélemények nem éppen egybehangzóak, mindenesetre Steve szerint két taslit is kiosztott, és Weinstein majdnem földre került, az étterem tulajdonosa viszont azt állította, csak részegen hadonászott anélkül, hogy eltalálta volna.

Steve társa egyébként az egészet állítólag felvette videóra, de a TMZ nem hozta nyilvánosságra a felvételt.

(via 444)