Megható szavakkal emlékeztek meg a hírességek a hétfőn elhunyt Olivia Newton-Johnról

Hollywood ikonjai csatlakoztak a rajongókhoz világszerte, megemlékeztek Olivia Newton-John ausztrál énekesnőről, a Grease sztárjáról, aki hétfőn halt meg dél-kaliforniai házában, 73 éves korában - írja a CNN.

Megható szavakkal emlékeztek meg a hírességek a hétfőn elhunyt Olivia Newton-Johnról
-illusztráció- (Fotó: Wikipédia)

Los Angelesben a rajongók virágokat helyeztek Newton-John hollywoodi csillagján a Hírességek Sétányán, és azok, akik az évek során vele dolgoztak, megosztották emlékeiket és részvétüket a közösségi médiában.

John Travolta, aki Newton-John szerelmét alakította a Grease-ben, érzelmes bejegyzést osztott meg az Instagramon.

„Legdrágább Oliviám, sokkal jobbá tetted mindannyiunk életét. A hatásod hihetetlen volt. Nagyon szeretlek.”

– írta.

Egy másik Grease-beli kollégája, Barry Pearl – aki T-Bird Doody-t alakította, így emlékezett:

"Minden olyan elcsépeltnek hangzik, amikor arról beszélünk, hogy ki ő és mi volt, de ez azért van így, mert olyan mélyen igaz... egy szív, amely annyira odaadó és szerető volt"

- mondta Pearl.

A Grease casting rendezője, Joel Thurm úgy emlékezett rá, mint aki kedves, csodálatos és udvarias volt mindenkivel.

Ausztráliában is gyászolják őt. Newton-John Angliában született, családjával 5 évesen Melbourne-be, Ausztráliába költözött, és tinédzserként heti rendszerességgel szerepelt az ország popzenei műsoraiban.

Kylie Minogue, Ausztrália egyik legsikeresebb zenésze, akinek karrierjét gyakran Newton-Johnéhoz hasonlították, megosztott egy fotót kettejükről, ami az 1988-as Royal Bicentennial Concerten készült.

"Tízéves korom óta szeretem és felnéztem Olivia Newton Johnra. Ez mindig is így volt és így is marad"

– írta Minogue a Twitteren.

Dionne Warwick, aki 2006-ban felvett egy duettet Newton-Johnnal, "kedves barátnak" és "az egyik legkedvesebb embernek" nevezte őt.

"Újabb angyali hangot adtak hozzá a Mennyei Kórushoz"

- tette hozzá.

A Star Wars színésze, Mark Hamill a Twitteren így írt:

"Minden, amit tett, örömteli volt, ami teljesen ragályos. Szerettük őt, és ő szeretett minket. #RIP_OliviaNewtonJohn."

Julianne Hough, aki Sandyt alakította a 2016-os "Grease Live!" tévéremake-ben, megosztott néhány fotót magáról és Newton-Johnról az Instagramon, és ezt írta:

"Mint sokaknak, Olivia mindig is a hősöm volt. Az ő szíve volt az, ami igazán megragadta az enyémet. Örök ikon és legenda!"

Oprah Winfrey a Twitteren felidézte a "spontán vacsorát", amelyet 2019-ben rendezett, miután egy interjút adott Newton-John rákdiagnózisáról. A bejegyzésben Oprah megjegyezte, hogy "pozitivitása egyszerűen fertőző volt".

CNN/para