Megható szavakkal emlékeznek meg a világsztárok az 54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley-ről (FOTÓK)

Pénteken, 54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley amerikai énekesnő, aki a rock and roll legenda, Elvis Presley egyetlen lánya volt - írja a Nový Čas.

Megható szavakkal emlékeznek meg a világsztárok az 54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley-ről (FOTÓK)
Fotó: Facebook

Édesanyja, Priscilla Presley ezt közleményben jelentette be. Az amerikai média nem sokkal korábban arról számolt be, hogy Lisa Maria Presley-nek leállt a szíve, és egy Los Angeles-i kórházba szállították.

"Nehéz szívvel kell megosztanom a pusztító hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Maria elhagyott minket"

- közölte Priscilla Presley a nyilvánossággal.

"Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretetteljesebb nő, akivel valaha találkoztam"

- tette hozzá.

 A halál okáról nem árult el részleteket.

Presley és édesanyja kedden még részt vett a Golden Globe-díjátadón, ahol Austin Butler színész nyerte el a legjobb drámai színésznek járó díjat az Elvis életrajzi filmben nyújtott alakításáért. Butler mindkét nőnek köszönetet mondott a díj átvételekor.

Nem sokkal Lisa Marie halála után részvétnyilvánítások kezdtek érkezni az Egyesült Államok minden részéről. Presley volt férje, Cage a menedzserén keresztül azt mondta, hogy le van sújtva.

"Ez megsemmisítő hír. Lisa tudott a legjobban nevetni azok közül, akiket valaha ismertem. Bármelyik szobát bevilágította, megszakad a szívem"

- írta.

Sok híresség megszólalt Lisa Maria halálával kapcsolatban. Pink például ezt írta az Instagramon:

„Fáj a szívem. Lisa Marie, egyedi voltál. Vicces, okos, érzékeny, tehetséges, rossz, szerető, nagylelkű, ítélkező, de mindig helyes, hűséges és imádtad a gyermekeidet. Megszakad a szívem érted, gyönyörű családodért és gyermekeidért. A világ ma egy értékes gyöngyszemet veszített el. Nyugodjon békében a lelked, barátnőm."

John Travolta megosztott egy fényképet az Instagramon, és a következőt írta:

„Lisa, kislány, nagyon sajnálom. Hiányozni fogsz, de tudom, hogy még találkozunk. Szeretetem, és szívem Riley-é, Priscilláé Harperé és Finley-é."

Volt férje, Michael Jackson családja is a közösségi oldalon fejezte ki gyászát a haláleset miatt.

Nový Čas/para