Meghalt a világ egyik legismertebb pornószínésznője

A felnőttfilmek sztárját, August Amest kedden holtan találták az otthonában. A kihívott orvos már csak a halál beálltát tudta megállaptíani – írja a tvnoviny.sk. A pornósztár halálának oka egyelőre ismeretlen.

Meghalt a világ egyik legismertebb pornószínésznője
Fotó: Instagram/mmsaplefever

Közeli ismerősei szerint August azért lett öngyilkos, mert depresszióban szenvedett – írja a Daily Mail.

Augustot pár héttel ezelőtt rengeteg kritika érte, mert elutasított egy olyan pornójelenetet egy olyan férfival, aki  homoszexuálisoknak forgatott pornófilmben szerepelt. A pornószínésznőt homofóbiával vádolták meg.

August azzal indokolta az elutasítást, hogy félti az egészségét, mert szerinte másképp végzik a nemi betegségekkel kapcsolatos teszteket a homoszexuálisoknál. Daily Beats szerint azonban ez egyáltalán nem igaz.

A pornószínésznőt kollégái is kritizálták. „Elnézést kérek, de ez az én testem, az én egészségem, nem vállalok be ilyen rizikót“ – reagált a kritikákra August.

Halálának hírét férje, Kevin Moore ezekkel a szavakkal erősítette meg: „A legkedvesebb személy volt, akit valaha ismertem, ő volt a mindenem. Kérem, tartsák tiszteletben a magánéletemet ebben a nehéz időszakban“ – nyilatkozta Moore.

tvnoviny.sk/para