Meghalt Berki Krisztián, kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián – írja a 24.huBlikk alapján. A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette.

Meghalt Berki Krisztián, kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen
Fotó: TV2

A cikk szerint pénteken reggel több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

A 24.hu megkeresésére a rendőrség közölte, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. 

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.

Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt kétszer is az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt.


(via24.hu)