Meghalt az idős olasz hölgy, akinek kórházi ablaka alatt szívbemarkolóan zenélt a férje

Már hazaengedték a kórházból, mielőtt meghalt az idős hölgy. Nem volt koronavírusos, de férje nem látogathatta a kórházban.

Meghalt az idős olasz hölgy, akinek kórházi ablaka alatt szívbemarkolóan zenélt a férje

Bejárta a világot a videófelvétel november közepéről, melyen a 81 éves Stefano Bozzini beteg felesége, Carla kórházi ablaka alatt egy széken ülve játszik harmonikáján.

A hölgyet néhány nappal később hazaengedték az észak-olaszországi Milánó-Genova-Bologna háromszögben fekvő Piacenza városához közeli kórházból, otthon azonban elhunyt.

Noha Carla Sacchinál nem diagnosztizálták a koronavírust, a kórházi szabályzat alapján férje nem látogathatta őt.

Patrizia Barbieri, Piacenza városának polgármestere a Facebookon fejezte ki tiszteletét és őszinte részvétét az idős úr előtt, aki szavai szerint rendkívüli gyengédségről mutatott tanúbizonyságot, és felesége iránti szeretetét egy univerzális nyelvvel, a zenével fejezte ki.

Castel San Giovanni kisváros kórházának személyzete rögzítette videóra, ahogy az idős úr, aki korábban az olasz hadsereg hegyvidéki gyalogezredében szolgált, olasz klasszikusokat játszik szeretett feleségének.

A férfi fia, Maurizio a médiának elmondta, hogy apja megkérdezte a személyzetet, eljátszhatna-e néhány dalt feleségének, hogy ezzel is szerezzen neki néhány boldog percet. A házaspár 47 éven keresztül élt együtt.

(Tvnoviny.sk)