Meghalt az a férfi, aki annyira büdös volt, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani miatta

Az illető az orosz rock gitáros, Andrej Szucsilin volt, aki miatt le kellett szállnia a Spanyolországból Hollandiába tartó gépnek még május 29-én – írja a hvg.hu.

Meghalt az a férfi, aki annyira büdös volt, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani miatta
Fotó: Facebook

Azért kellett kényszerleszállást végrehajtani, mert páran rosszul lettek a hatalmas bűz miatt.

Most derült ki, hogy a férfi nem amiatt volt annyira büdös, mert nem fürdött és elhanyagolta volna a testi higiéniát, hanem azért, mert beteg volt. Szucsilin nekrózisban szenvedett, ami kanári-szigeteki nyaralásán kezdődött. A nekrózis azt jelenti, hogy sejtjei elhaltak az élő szöveten belül. Mindezt okozhatta sérülés, fertőzés, vagy akár mélyvénás trombózis.

Ez a betegség kezelhető, ha az érintett területet időben eltávolítja egy sebész.

Az orosz zenész május 30-án arról írt a Facebookon, hogy mivel lejárt az egészségbiztosításuk, így pénz nélkül kellett boldogulniuk. Spanyolországban megnézte őt egy orvos, aki azt közölte vele, hogy nem kell aggódnia, mert egy olyan fertőzésről van szó, amit a strandon kaphatott el. Következő nap felesége azt közölte a közösségi oldalon, hogy férje annyira rossz állapotban van, hogy kórházban, az intenzív osztályon fekszik, s életveszélyes állapotban van. Barátaiktól azt kérte, hogy pénzzel segítsék őket, mert anyagi segítség nélkül, nem tudják kiegyenlíteni az orvosi számlákat.

Szucsulint műtétnek vetették alá, de a betegség terjedését már nem tudták megállapítani, s mesterséges kómába helyezték őt. 

Június 25-én azonban életét vesztette - idézi a HVG a People-t.

viaHVG