Meghalt Anne Heche

Elhunyt Anne Heche amerikai színésznő egy héttel azután, hogy súlyosan megsérült egy autóbalesetben. A hírt a családja is megerősítette, lekapcsolták az őt életben tartó gépekről - írja a The Guardian.

Meghalt Anne Heche
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

Heche 53 éves volt, két gyermeket hagyott maga után.

Sokan abban reménykedtek, hogy a színésznő felépül, miután a sajtósa „stabil” állapotáról számolt be azután, hogy augusztus 5-én autójával nekiütközött egy háznak Los Angelesben. A tűzoltók elmondták, hogy Heche még beszélt velük, amikor kiszabadult a roncsokból és kórházba szállították.

A színésznő azonban röviddel ezután elvesztette az eszméletét, aztán  kritikussá vált az állapota, és kómába esett. Pénteken a családja közleményben tudatta, hogy nem várható, hogy túléli, és gépeken tartják, hogy megállapítsák, adományozhatók-e szervei.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

1997–2000 között Ellen DeGeneres ismert amerikai televíziós volt a párja. 2001-ben házasságot kötött Coleman Lafoonnal, akitől 2002-ben megszületett gyermeke, Homer. 2007-ben elváltak.

Később James Tupper párja volt és 2009-ben világra jött közös gyermekük.

The Guardian, Wikipédia/para