Megfizethető lakhatást kínál alacsonyabb jövedelmű családoknak az OnlyFans-modell

Rebecca, aki havi 114 ezer eurót keres az OnlyFans-en, nemrég megosztotta elképzelését egy megfizethető lakhatási rendszerről – idézi az Obkec a The Mancot.

Megfizethető lakhatást kínál alacsonyabb jövedelmű családoknak az OnlyFans-modell
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Rengeteg pénzt keres a platformon, ezért segíteni szeretne az anyagi nehézségekkel küzdő családoknak és a gyerekeknek. Rebecca nyolc ház megvásárlását tervezi, amelyeket aztán alacsony jövedelmű családoknak ad majd ki.

Példaként egy háromemeletes házat hozott fel négy hálószobával, három fürdőszobával és két autónak parkolóval, havi 741 euróért. Az angliai Mansfieldből származó Rebecca egykor állami élelmiszerjegyekből tartotta fenn családját, és nehezen tudta fizetni a gáz- és villanyszámláit. 2019 óta, amikor elkezdte pályafutását az OnlyFans-ben, az élete teljesen megváltozott.

"Az OnlyFans-nek köszönhetően elég pénzt keresek, nincs jelzáloghitelem, ami azt jelenti, hogy a bérleti díjak 100 százalékos nyereséget jelentenek, hacsak nem veszem figyelembe a karbantartást és a biztosítást. Nem azért teszem ezt, hogy több pénzt keressek, a gyerekeim jövőjébe fektetek be”

– magyarázta a modell.

Azt tervezi, hogy a bérbeadást bevételi forrásként használja a jövőben, mert ha már nem megy jól az OnlyFans-en, vagy úgy dönt, hogy visszavonul, 8 ingatlanból lesz bevétele. A megvásárolni kívánt házakat teljesen felújítják és bebútorozzák. Miután nyilvánosságra hozta terveit, sokan megdicsérték őt.

Obkec/para