Megéri a TikTokon szerepelni ezeknek a gyerekeknek - némelyikük 250 ezer dollárt is megkeres havonta

A TikTok gyorsan népszerű platformmá vált, és van egy csoportja a gazdag gyerekeknek, akik komoly összegeket keresnek a TikTokon való szereplésüknek köszönhetően - páran közülük tíz évnél fiatalabbak - írja a The New York Post.

Megéri a TikTokon szerepelni ezeknek a gyerekeknek - némelyikük 250 ezer dollárt is megkeres havonta
-illusztráció- (Fotó: Pixabay)

Ezek a gyerekek százezreket keresnek egyetlen poszttal. A money.co.uk szakértői összehasonlították a TikToker-gyerekek előrejelzett havi átlagbérét országuk havi átlagbérével.

A legtöbbet kereső 12 éves és ennél is fiatalabb fiatalabb TikTokersek:

Sadim Khan

Sadim03 néven ismert TikTok -on, 6 éves. Indiában, ahol az átlagfizetés 449,56 dollár, a kis Sadim 207 ezer dollárral gazdagszik havonta.

Fotó: TikTok

Samayra Narula

Ő szintén 6 éves. Az ő TikTokos havi "fizetése" 135 ezer dollár, @samayranarula néven van jelen a platformon.

Fotó: TikTok

Anastasia Radzinskaya

Az orosz Anastasia Radzinskaya, azaz @likenastya a harmadik a sorban. A 7 éves kislány általában édesapjával szerepel a TikTokon. Becslések szerint az orosz átlagfizetés 265-szörösét keresi havi 165 030 dollárjával.

Lizzie Britis

Lizzie, azaz @Lizziebritis 69 ezer dollárral gazdagszik havonta, ami 195-ször több a havi brazil 354,74 dolláros átlagkeresetnél.

Fotó: TikTok

 

A tinédzser TikTokerek közül is sokan nagy összegeket tehetnek zsebre csak videók közzétételével a platformon.

Charli D’Amelio

Az amerikai 17 éves D'Amelio @charlidamelio néven ismert a TikTokon. A havi átlagkereset több mint 1000-szeresét keresi 3 759 030 dollárral.

Fotó: TikTok

 

Liza Anokhina

Liza Anokhina, aka @anokhinalz havonta 864 ezer dollárral gazdagszik.

 

Lebron James Jr

Egy újabb amerikai TikTok-sztár,  @bronny, aki a híres kosárlabdázó, Lebron James fia, havonta 156 ezer dollárral gyarapítja a vagyonát. 

Leni Klum

A @leniklum néven ismert Leni, aki Heidi Klum lánya, 277 százalékkal többet keres, mint egy átlag amerikai havi 13 470 dolláros jövedelmével.

The New York Post/para