Megegyezett LL Junior és volt párja a fiuk elhelyezéséről

Ahogy mi is írtuk, miután Junior kisfia, Dávid egy baleset során életét vesztette még nyáron.  Junior a baleset után magához vette nagyobbik fiukat, Lacikát azzal, hogy ő szeretné a továbbiakban nevelni. Az énekes és volt párja, Hopp Csilla között hónapokig tartó huzavona után most úgy tűnik, sikerült közös nevezőre jutniuk, és megegyeztek, hogy Lacikát közös felügyeleti jogot gyakorolva, váltott felügyelettel nevelik tovább. 

Megegyezett LL Junior és volt párja a fiuk elhelyezéséről
Fotó: Velvet

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika” – írta a közösségi oldalán az énekes.

„A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben! 
Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, ès bàr a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnèk a felesègemmel, Kingàval és a gyermekemmel nyugodt családi èletet èlni. Életünk legszomorúbb karàcsonya elè nèzünk, de Lacikànak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbè varàzsoljuk a szeretet ünnepét” – írta a közleményben Junior. 

A Bors úgy tudja, Hopp Csilla hosszú hónapok után épp első közös hetét élvezi kisfiával, Lacikával, akinek már nagyon hiányzott az anyukája.

viaBors