Meg szeretné venni a szív alakú horvátországi szigetet? Ha igen, akkor nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia (FOTÓK)

Eladó az egyedülálló szív alakú Galešnjak horvát sziget, más néven a szerelem szigete. Területe 30 ezer négyzetméter, az egész sziget pedig 142 ezer négyzetméter - írja az Obkec.

Meg szeretné venni a szív alakú horvátországi szigetet? Ha igen, akkor nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia (FOTÓK)
Fotó: Facebook

Az ára 10 millió euró, azaz 300 euró négyzetméterenként.

Nagy az érdeklődés a sziget megvásárlása iránt, és a befektetési alapok érdeklődnek a leginkább  – számol be a Croatia Week portál.

"Nincs ingatlanirodám, csak az eladásban segítek a tulajdonosoknak. Ez több tulajdonos négy összefüggő telke, összesen 32-33 ezer négyzetméter. Vannak maquis fák, és voltak régen olajfák is. Minden tulajdoni lap rendben van, a tulajdonosok is be vannak jegyezve"

- ​​mondta az eladó képviselője, Silvestro Kardum.

A szigeten olajbogyót vagy szőlőt lehet termeszteni, és a jelenlegi törvény szerint 400 négyzetméter alapterületű villa építése engedélyezett, éttermet is lehet építeni. További 1000 négyzetméteren pinceterek alakíthatók ki.

Az eladó telkek hozzávetőleg 500 méterre találhatók a parttól, és biztosan megtérül a szigeten végzett befektetés.

"Igazán egyedi dolgokat csinálhat ezzel az ingatlannal, különösen, ha olyan vendégek jönnek ide, mint Beyoncé, Jeff Bezos, Michael Jordan vagy Jay-Z. Beyoncé még a születésnapját is itt ünnepelte. Ki ne szeretné meglátogatni az egyetlen természetes szív alakú szigetet?"

- írják a hirdetésben.

A Galešnjak-sziget az egyik leghíresebb horvát sziget, amely sok turistát vonz. 2019-ben a Zadari Egyetem tudósai felfedezték, hogy több mint 7 ezer évvel ezelőtt emberek éltek a szigeten.

Obkec/para