Meg akarta kapni a Covidot az oltásellenző aktivista, hogy bizonyítsa igazát – most arra kéri az embereket, hogy imádkozzanak érte

Laura Loomer egy amerikai szélső jobboldali politikai aktivista, aki moszlimellenes kijelentéseivel és különféle összeesküvés-elméletek terjesztésével vált híressé. Természetesen a koronavírus és az oltás témáját sem kerülte el.

Meg akarta kapni a Covidot az oltásellenző aktivista, hogy bizonyítsa igazát – most arra kéri az embereket, hogy imádkozzanak érte
Fotó: Instagram

Loomer a múltban gyakran könnyelműen beszélt a koronavírus-fertőzésről, és kijelentette: szívesen elkapná a kórt, hogy bizonyítsa, semmi komolyról nincs szó.

„Bízom benne, hogy elkapom a Covidot, csak, hogy bizonyítsam az embereknek: az ételmérgezés sokkal veszélyesebb mint ez a túlzásba vitt vírus. Ettek valaha rossz fajitast? Az sokkal gyorsabban végez velünk, mint a Covid”

– írta közösségi oldalán az aktivista.

A Ladbible információi szerint Loomer kívánsága meghallgatásra került, ugyanis valóban megfertőződött koronavírussal. Erről ő maga is tájékoztatta követőit.

„Tegnap betegnek éreztem magam. Lázam volt, rázott a hideg, náthás és fáradékony voltam, fájt a torkom és a testem. Úgy éreztem, mintha átment volna rajtam egy autóbusz. Azután, hogy aludtam néhány órát, a tüneteim kezdték felidézni bennem azt, amikor néhány éve nagyon erős influenzás voltam”

– írta Loomer.

Néhány nappal később 33 ezer követőjét a Telegramon arról tájékoztatta, hogy nem javul az állapota, sőt ellenkezőleg egyre rosszabb.

„Kérem, imádkozzanak értem. Nem is tudom, hol kezdjem, hogy elmagyarázhassam, milyen brutális a fájdalom és a fáradékonyság, amit a Covid okozott. Hatalmas fájdalmaim vannak. Ez a legrosszabb az egészben”

– írta.

Megfertőződése előtt Loomer kijelentette, hogy sosem oltatná be magát, mert veszélyesnek tartja a vakcinákat. Annak ellenére, hogy milyen súlyos lefolyással jelentkezett nála a fertőzés, továbbra kitart az oltóanyagok bírálása mellett.


-para-