Majka őszintén beszélt Curtis drogproblémáiról

Majka a szegedi SZIN fesztiválon rendezett koncertjén jelentette be, hogy szétváltak útjaik zenészkollégájával, Curtisszel. Okként a drogot jelölte meg. Péntek reggel az Index.hu videóinterjút közölt Majkával, aki részletesen beszélt a Curtisszel való szakításáról. A riporter rákérdezett Majkánál, hogy ő drogozott-e, s arra is rákérdezett, hogy hogyan segített barátjának, hogy kilábaljon a kábítószerproblémáiból - írja az Index.

Majka őszintén beszélt Curtis drogproblémáiról
Fotó: Facebook/ Majka

Majka bevallotta, hogy fiatalkorában ő is drogozott, ő speedet használt. Azonban nem tartott nála sokáig ez az időszak, mert akkor úgy érezte, teljesen más lesz a személyisége tőle. Majka még időben abba tudta hagyni, de barátja nem tudott tenni a drogozás ellen, emiatt úgy döntöttek a zenésztársai, hogy nem szeretnének együtt dolgozni vele.

"Mi rapperek vagyunk, tehát megbocsátható bármi. Piázhatunk, tőlem akár szívhatott is volna, engem nem érdekel. De az, hogy a munka rovására megy, és veszélyezteti az emberek az életét, a szerződéseinket, amik le vannak kötve bizonyos helyeken, az már viszont más kérdés"

- mondta Majka.

A rapper azt is elárulta, hogy Curtis sok problémát okozott a zenekarnak. Olyan is megtörtént, hogy hazudnia kellett, mert Curtisnek fontosabb volt a drog mint az aznapi fellépés. Zenésztársai mindenben segítették, Majka még Csernus Imréhez is elvitte Curtist, azonban ez csak ideig-óráig hatott. Majkát emiatt nagyon megviseli ez az egész:

„Messze a legtehetségesebb, legjobb lelkű és legérzékenyebb csávó, akivel én valaha dolgoztam"

- mesélte Majka.

Majkának és zenekarának a szegedi koncerten lett tele a hócipője. A Ripost.hu információi szerint egy taxis azt mondta, hogy Curtisnek nyoma veszett a fellépés előtt, s állítólag Szegeden, vagy Szeged környékén flangál és nincs beszámítható állapotban. Egy taxis talált rá és ő hívta ki a mentőket. Ezt az infót azonban sem a kórház, sem a mentőszolgálat nem erősítette meg.

viaIndex