Majka a legnépszerűbb magyar híresség

A listát a Marketing&Media magazin készítette, akik a bulvárújságok címlapján való megjelenéseket, a közösségi médiában való jelenlétet és a televíziós szereplések mennyiségét vette alapul. Ezek az "ősszetevők" hozták ki győztesen Majoros Péter "Majkát" – írja a hvg.hu.

Majka múlt évben látható volt A Nagy Duettbenm a Star Academy egyik műsorvezetőjeként. sőt a Sztárban sztár egyik zsűritagja is volt. A közösségi médiában is aktívan jelen volt, legfőképpen a Facebookon. Huszonkét alkalommal volt bulvárlapok címlapjain, s azok a műsorok, amiknek ő a szereplője volt, többmillió embert ültettek le a tévé elé. Rajta kívül senkiről sem mondható el, hogy bekerült a fent említett három kategóriába, mert a lista második helyezettje, Liptai Claudia mondhatta el magáról, hogy rengeteget volt címlapon, pontosan 52 alkalommal, és tévéműsorok vezetésének köszönheti az előkelő helyet a listán.

Harmadik lett Marsi Anikó, aki mindezt a Tények nézettségének köszönheti. A közösségi médiában szinte nem is volt jelen, címlapra 14 alkalommal került.

Az első 25-ben főleg televízióhoz köthető hírességek vannak, főleg az RTL és a TV2 celebjei. Kivétel Hosszú Katinka és Rubint Réka, akik egyik tévéadóhoz sem köthetőek igazán, s csak annak köszönhetil, hogy ott vannak a top 25-ben, hogy a közösségi médiában aktívan jelen vannak.

hvg.hu