Majka és társa útjai különváltak

Majka a szegedi SZIN fesztiválon jelentette be szerda este, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel annak drogproblémái miatt.

Majka és társa útjai különváltak
Fotó: MTI/Nyikos Péter

Az énekes később a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben tisztázza döntése okát.

"Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt, inkább az egyik családtagomat! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön… a kábítószer!!"

Majka arról írt, nem tudja tovább fedezni Széki Attila – művésznevén Curtis – életét, ami a drogról és a hazugságokról szól.

"A kálvária 5 éve kezdődött, de 3 évvel ezelőtt történt meg az, ami már kihatott a színpadra is. Akkor egy emelt hangú beszélgetésben számon kértem hogy gondolja ezt, és hogy meri ezt megtenni, de a később elhangzott bocsánatkérések és a barátságunk megmentette a kapcsolatunkat. Aztán az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás, mindenhol probléma, amerre járt. Ez nagyjából végigkísért minket az elmúlt 5 évben!"

– írta a posztban.

Arról is szót ejtett Majka, hogy Curtis kokainozott, és az elmúlt években nem tudott egy olyan dalt kipréselni magából ami megállta volna a helyét a mai közegben.

"Mindig keresztülvittem az igazam, és mindig megálltam a helyem a világban. Most is ezt fogom tenni! Túl vagyok életem legnehezebb időszakán, megoldottam. Ezt is megfogom! A szívem megszakad, de nincs több fegyver a kezemben, hogy megoldjam ezt a problémát!"

(24.hu)