Majdnem megkéselték Vajna Tímeát, miután egy hacker hamis állításokat tulajdonított neki

Több ismert személy Facebook-oldalát is feltörte egy hacker, majd olyan állításokat rakott ki a nevükben, amik nem igazak - írta meg a Blikk.

Majdnem megkéselték Vajna Tímeát, miután egy hacker hamis állításokat tulajdonított neki
Vajna Tímea

Az egyik ilyen sztár például Fenyő Miklós, akinek a nevében az ismeretlen hacker leveleket küldözgette, melyekben a Hungária nemrég elhunyt egykori zenészét, Fekete Gyulát, azaz Szaxi Maxit ócsárolta.

Azt már a 24.hu írta meg, ennek a hackernek nem Fenyő volt az egyedüli célpontja, hanem megtalálta Vajna Tímeát, Andy Vajna özvegyét is. Ő az Instagram-sztorijában reagált:

"Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban! Azonnal feljelentjük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon? A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok" - írta.

Ezt követően sztorijában felfedte azt is, hogy az álhíroldal egy korábbi, hamis állításokkal teli posztja után kis híján megkéselték őt. "Majdnem egyszer megkéselt valaki az utcán, mert azt hitte, hogy én nyilatkoztam ezeket a mondatokat" - szögezte le.

(Blikk/24)