A magyar énekesnő dalt írt olimpiai bajnok úszó szerelméről

Cserpes Laura pár hete randizgat Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszóval. Már Norvégiában is voltak együtt, azonban otthon nem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, s nem beszélnek szívesen a magánéletükről sem. Azonban a bájos énekesnő elárult pár dolgot a kapcsolatukról, igaz kissé titokzatosan beszélt az új szerelemről – írja a Bors.

A magyar énekesnő dalt írt olimpiai bajnok úszó szerelméről
-illusztráció- (Fotó: Youtube)

Mint kiderült, már dalt is írt párjáról.

"Nagyon friss még minden, törékeny, érzékeny időszak ez minden kapcsolatban, szeretnénk rá vi­gyázni, jól megélni minden percet, megismerni egymást igazán, ezt pedig szerintem nem le­het a nagy nyilvánosság előtt – mondta a Borsnak. Úgy néz ki, az úszóban megtalálta a nagy Őt.

"Sokan mond­ják, hogy zárkózott va­gyok, keveset beszélek a ma­gánéletemről, pedig ez nem így van. Most ké­szült el második nagylemezem, amelynek minden dalát az általam megélt élmények, érzések ihlették. Szerző va­gyok az összes dalban, kiírtam ma­gamból mindent, ami fe­szített, bántott vagy épp örömet szerzett. Benne vannak a szerelmi csalódások, írtam egy dalt édesanyámnak, és persze van rajta egy boldogságdal is. Arról az érzésről, amikor megleled az igazgyöngyöt, amit mindig kerestél. Nem tudok ennél tisztábban, szebben beszélni az érzéseimről szavakban. Énekesnő vagyok, én így mondom el…"

Bors