Magda Šebestová nehezen viseli Gyimesi Györggyel való szakítását - a közösségi oldalain keresztül üzenget neki

Gyimesi György és Magda Šebestová a szabadidejüket együtt töltötték. Nem is egy társasági eseményen jelentek meg kéz a kézben, emellett sok közös fotót osztottak meg a közösségi oldalaikon - írja a Nový Čas.

Magda Šebestová nehezen viseli Gyimesi Györggyel való szakítását - a közösségi oldalain keresztül üzenget neki
Fotó: Instagram

A romantikus kapcsolat azonban hirtelen véget ért, s a kiszivárgott infók szerint eléggé fájdalmas volt a szakítás. Gyimesi sokkal könnyebben viselte a történteket, mégpedig annyira jól, hogy máris egy újabb hölggyel randevúzott egy pohár bor mellett. Magda pedig az egyik kötekedő üzenetet a másik után hozta nyilvánosságra.

Kevesen számítottak igazán a szakításukra. Šebestová és Gyimesi váratlanul és a maguk módján jelentették be, hogy már nincsenek együtt, mégpedig úgy, hogy eltávolították közös fotóikat a közösségi oldalaikról, és nem kürtölték világgá a médiában a velük történteket. 

Míg Gyimesinek nem okozott gondot beismerni a szakítást, és jókedélyűen elárulni, hogy mennyire elégedett és egyáltalán nem szomorú, addig Magda csak a szakítást ismerte el. A politikus szavai és tettei azonban annyira felidegesítették, hogy a közösségi oldalán üzenget neki eléggé kötekedő módon, igaz, a címzettet nem nevezi nevén. Az azonban mindenki számára világos, hogy megjegyzései az exéhez szólnak.

"Az életben mindent visszakapsz. A rossz visszatér a feladójához. A szeretet ahhoz, aki adja. A hazugságok azokhoz, akik mondják. Az irigység ahhoz, aki érzi. Az élet kereke mindenkinél forog"

- írta az egykori szépségkirálnyő.

Pár nappal a posztolt idézet nyilvánosságra hozatala előtt pedig Magda azt üzente:

"Míg mások felhasználnak engem a PR-jukhoz, én saját magamon dolgozom! Mindannyiunknak van választási lehetősége"

Nový Čas/para