Madonna Szűz Máriaként és Jézusként pózolt - sokakat megbotránkoztatott a viselkedésével (FOTÓK)

Madonna különféle furcsa projektekben szerepelt az elmúlt években. Nemrég azonban felháborította a keresztény egyház több követőjét, amikor Szűz Máriává vagy Jézus Krisztussá változtatta magát, és újraalkotta az utolsó vacsora jeleneteit - írja az Obkec.

Madonna Szűz Máriaként és Jézusként pózolt - sokakat megbotránkoztatott a viselkedésével (FOTÓK)
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

A 64 éves énekesnőről készült felvételek a Vanity Fair magazin Icon Issue című különszámában jelent meg. Ebben számos bibliai szereplővé változott át, köztük Szűz Máriává, ahol karddal átszúrt szívet viselt a ruháján, vagy Jézus Krisztust az utolsó vacsora jelenetének reprodukciójában, ahol tárt karokkal állt a térdelő tanítványok mellett. .

"Ebben a számban Madonna ismét ikonná válik"

- mondta Olivier Bouchara, a Vanity Fair France munkatársa sajtóközleményében. A magazin olyan bálványokat ünnepel, akik hozzájárultak a modern kultúra kialakulásához.

Az információk szerint az énekes a fotózásra John Galliano brit divattervező darabjaiba öltözött, amelyeket olyan márkák számára készített, mint a Gucci, a Dolce & Gabbana és a Maison Margiela. A tervező maga is kiemelte Madonna lenyűgöző teljesítményét, akinek karrierje szerinte kezdettől fogva bibliai jelentőséggel bírt.

"Amikor először láttam, inspiráló volt, rettenthetetlen, megvolt a maga integritása és művészi büszkesége"

- mondta.

Bár a közösségi oldalakon sok felhasználó dicsérte Madonna fotóit, akadtak olyanok is, akiket felháborított a híresség viselkedése. A keresztény közösség hívei undorítónak és tiszteletlennek nevezték a képeket.

"Határozottan a pokolba kerül"

- írta az egyik felhasználó, míg egy másik azt mondta:

"Miért nem hagyja már békén ez a fehér boszorkány a kereszténységet?"

A fotók különkiadását azután mutatták be, hogy az énekesnő bejelentette, hogy hatalmas turnéra indul karrierjének 40. évfordulója alkalmából. A  világ 35 városába utazik el, a turné és a kanadai Vancouverből indul 2023. július 15-én.

Obkec/para