Madonna családja az énekesnő rosszulléte után felkészült a legrosszabbra - kiderült, hogy a pop királynője már egy ideje nem volt túl jól

Madonnát egy New York-i kórházba szállították, miután lánya, Lourdes Leon szombaton eszméletlenül találta rá. A család akkor csak reménykedhetett abban, hogy az énekesnő állapota jobbra fordul – írja a Nový Čas.

Madonna családja az énekesnő rosszulléte után felkészült a legrosszabbra - kiderült, hogy a pop királynője már egy ideje nem volt túl jól
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

"Az elmúlt napokban senki sem tudta, hogy mi lesz ennek a vége, a család felkészült a legrosszabbra is" - mondta az énekesnő rokona a Daily Mailnek.

Most kiderült, hogy a július 15-én kezdődő Celebration turné 12 órás próbái mellett, amely 84 fellépésből áll, a stúdióban vett fel egy duettet Katy Perryvel.

Katy egy különleges projektet készít a zeneiparban töltött tíz évének ünneplésére. Néhány órával a stúdiófelvétel után Madonnát kórházba szállították.

"Madonna régóta csodálja Katyt, és korábban is dolgoztak együtt, de soha nem sikerült kiadniuk egy közös dalt. Madonna fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy zenéjének és világkörüli turnéjának ne legyen versenytársa. Most már egyértelmű, hogy felfüggesztették a turnét, de az a tény, hogy néhány órával az intenzív osztályra szállítása előtt Katyvel volt a stúdióban, azt mutatja, mennyire elszánt volt a folytatásra, annak ellenére, hogy nem érezte jól magát”

– idézte a The Sun az énekesnőhöz közeli forrást.

Nový Čas/para