A luxushoz szokott Boris Beckernek nincs ínyére a börtönkoszt

Boris Becker nehezen alkalmazkodik a rács mögötti élethez, nehezen birkózik meg az „állandó zajjal” és az alapvető élelmiszerek kis adagjaival - írja a Daily Mail.

A luxushoz szokott Boris Beckernek nincs ínyére a börtönkoszt
-illusztráció- (Fotó: TASR/AP)

Az 54 éves egykori teniszbajnok arról ismert, hogy élvezi az olyan luxusdolgokat, mint a kubai szivar, a finom borok és a filé steak. Kiderült, hogy a börtönben töltött első estén sült marhahúst szolgáltak fel neki.

Beckert a múlt héten két és fél éves börtönbüntetésre ítélték, mert a csődeljárás során vagyont rejtegetett.

A források szerint a német hírességnek nincs ínyére a Wandsworth börtönben kínált élelmiszermennyiség, és a heti 10 fontos juttatását arra használja fel, hogy a menzán csokoládéval, keksszel és banánnal egészítse ki az ételadagját.

A sportoló állítólag hat négyzetméteres cellájában nehezen aludt el, de várhatóan a következő hetekben átszállítják egy másik helyre, ahol jobb körülmények lesznek.

Egy forrás azt mondta a Sunnak:

„Nehéz időket él át, és a legrosszabb az egészben az étel. Szerinte nagyon kicsik az ételadagok. Legelőször sült marhahúst kapott enni, ami nem ízlett neki. De meg kell szoknia. Ő is megdöbbent a higiénia állapota miatt a börtönben, ami rettentően túlzsúfolt"

A hét elején Becker barátnője bent volt látogatóban a börtönben, ahonnan Becker felhívta a 86 éves édesanyját is. Lilian de Carvalho Monteirót farmerdzsekiben, kocogónadrágban és sapkában látták kilépni a hírhedt viktoriánus zárthelyiségből, miközben egy ezüst Puma-tartót viselt.

A jelentések szerint Becker két telefonhívást kezdeményezhetett a börtönben, egyet a negyvenes éveiben járó Liliannel, egyet pedig idős édesanyjával.

Becker barátnője, Lilian politikai kockázatelemző, aki 2020 nyarán kezdett el randevúzni a háromszoros wimbledoni bajnokkal, miután kilenc év házasság után 2018-ban szakított volt feleségével, Lillyvel. Liliannek három diplomája van, és öt nyelven beszél, köztük németül is.

Daily Mail/para